Porsche Inter Auto: Creşterea economică a adus şi vânzări mai mari pentru maşinile de lux, sunt clienţi care investesc între 20.000 şi chiar 80.000 de euro pentru a-şi individualiza modelele

7 dec 2017 Autor: Bogdan Alecu

Adrian Pascu, directorul diviziei de lux în cadrul Porsche Inter Auto România, spune că saltul economic este vizibil în showroom-uri. „Luxul creşte, şi acum creşte nu bazându-se pe o bulă cum a fost în 2005-2008. Acum cine cumpără un automobil de lux o face bazându-se pe o creştere sănătoasă a businessului“.

Înmatriculările Bentley pe piaţa românească au urcat, în primele

10 luni, la un total de 16 unităţi, cât s-au vândut în tot anul 2016.

Sunt clienţi care investesc între 20.000 şi chiar 80.000 de euro pentru a-şi individualiza modelele, a menţionat Pascu. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.12.2017

 
Cuvinte cheie:
Porsche
, Cresterea economica
, masini de lux
, auto
, automobil
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide