Auto

Porsche Panamera duce luxul la extrem cu ediţia Exclusive Series

Vedeţi câteva din imaginile cu Porsche Panamera Exclusive Series. Galerie FOTO

Vedeţi câteva din imaginile cu Porsche Panamera Exclusive Series. Galerie FOTO

Autor: Tudor Rus

01.11.2014, 19:13 619

Este lucru bine ştiut că Panamera este sinonimul pentru lux, confort şi exclusivism. Porsche ne arată totuşi că la capitolul exclusivism există mereu loc de mai bine prin ediţia limitată Panamera Exclusive Series.

Pe numele ei complet Porsche Panamera Exclusive Series, ediţia limitată la doar 100 de exemplare (fiecare numerotat corespunzător) va debuta în faţa publicului larg în noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles 2014. Modelul este bazat pe versiunea Panamera Turbo S Executive (cu ampatament mărit cu 150 mm) şi îşi arată caracterul exclusivist încă de la capitolul aspect.

Caroseria este vopsită într-o combinaţie unică de negru metalizat şi maro metalizat şi da, vopseaua este aplicată manual. La interior, elementele decorative din lemn prezente pe bord şi pielea Poltrona Frau în nuanţa de maro Agatha Chestnut Brown completează imaginea distinsă a sedanului.

Citiţi articolul integral şi vedeţi restul imaginilor pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO