Auto

Primăria Capitalei începe exproprierile pentru reabilitarea rutieră a Şoselei Giurgiului

Primăria Capitalei începe exproprierile pentru...

Autor: Nicolae Oprea, Mediafax

27.08.2019, 16:32 341

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat un proiect care prevede exproprierea a zeci de proprietăţi adiacente Şoselei Giurgiului, pentru modernizarea rutieră a acestei artere. Suma pentru exproprieri este de 3,2 milioane de lei.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, marţi, un proiect introdus pe ordinea de zi suplimentară, care prevede declanşarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică „Reabilitare, modernizare sistem rutier şi amenajare spaţii urbane în zonele adiacente Şoselei Giurgiului”.

Potrivit proiectului, vor fi expropriaţi zeci de proprietari.

„În prezent, pe întreg teritoriul Municipiului Bucureşti s-a demarat un amplu proces în vederea realizării de lucrări pentru reabilitarea infrastructurii şi au fost iniţiate mai multe proiecte necesare asigurării unor condiţii mai bune de circulaţie”, se arată în proiectul votat marţi în şedinţa CGMB.

Potrivit proiectului, suma necesară pentru exproprieri este de 3,2 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO