Auto

Producătorul de componente auto Hella România a ajuns la 5.300 de angajaţi şi intenţionează să mai creeze „câteva sute de locuri de muncă. Am deschis două noi centre de proiectare şi dezvoltare în Oradea şi Iaşi, care se vor axa pe tehnologiile viitorului pentru maşina electrică şi conducerea autonomă“.

Producătorul de componente auto Hella România a ajuns...

Autor: Laurentiu Cotu

16.02.2023, 17:00 2360

Producătorul de componente auto Hella România, subsidiara locală a con­cernului german Hella, a ajuns în prezent la 5.300 de angajaţi şi intenţionează să mai cre­eze încă „câteva sute de locuri de muncă“ în acest an, adăugând şi noua extensie a fabricii de lângă Timişoara, care va deveni cea de-a zecea locaţie a Hella de pe piaţa locală.

„În 2022, Hella şi-a extins prezenţa la nivel global şi a investit în locaţii noi - nu în ultimul rând, cu accent pe România. Am des­chis două noi centre de proiectare şi dezvoltare în Oradea şi Iaşi, care se vor axa pe tehnologiile viitorului pentru maşina elec­trică şi conducerea au­to­nomă. În zona de producţie, extindem, de asemenea, fabricile de lângă Timişoara (Ghiroda) şi Lugoj. Unitatea din Ghiroda va avea o nouă clădire, care este în construcţie şi se va inaugura în 2024“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii Hella România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO