Producătorul de cablaje Kromberg & Schubert recrutează 100 de oameni pentru fabrica din Nădab, Arad

26 iun 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de siste­me electrice Kromberg & Schubert, cu aproximativ 40.000 de angajaţi în 35 de spaţii, are disponibile 100 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor, cu stu­dii gimnaziale, în fabrica din loca­litatea Nădab, la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Arad, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad.

În urmă cu doi ani, germanii şi-au extins capacităţile de producţie în fabrica de cablaje auto din Nădab cu o hală de 10.000 de metri pătraţi, investiţia presupunând şi crearea a 1.000 de locuri de muncă, potrivit unor infor­maţii an­te­rioare. Compania Krom­berg & Schu­bert România NA, cu sediul în Nădab, a avut anul trecut o ci­fră de afaceri de aproape 370 mil. lei (peste 82 mil. euro) şi un profit net de 4 mil. lei (900.000 de euro), potrivit site-ului Ministerului Fi­nan­ţelor Publice.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.06.2017

 
Cuvinte cheie:
arad
, fabrica
, producator
, oameni
, recrutare
, angajati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide