Producătorul de componente auto Faurecia caută 160 de oameni pentru fabrica din Budeşti, Vâlcea

10 aug 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Compania Faurecia România, subsidiara locală a gigantului francez Faurecia, cu aproxi­mativ 110.000 de salariaţi şi vânzări globale de circa 17 mld. euro, are disponibile în prezent aproximativ 160 de locuri muncă pentru fabrica de componente auto din localitatea Budeşti, aflată la 6 kilometri de municipiul Râmnicu Vâlcea, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Vâlcea.

Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor (96) şi pentru operatori confecţioneri industriali (60), dar şi pentru maiştri în industria textilă şi mecanici, potrivit AJOFM Vâlcea.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2018

 
Cuvinte cheie:
Faurecia
, componente auto
, fabrica
, oameni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide