Auto

Producătorul de componente auto Faurecia caută 600 de oameni pentru fabrica din Vâlcea

Producătorul de componente auto Faurecia caută 600 de...

Autor: Corina Mirea

18.12.2015, 00:06 2627
Filiala locală a producătorului francez de componente auto Faurecia va angaja în primele trei luni ale anului viitor 600 de oameni ca urmare a deschiderii unei noi fabrici în Râmnicu Vâlcea, un oraş cu mai puţin de 100.000 de locuitori, unde va produce tapiţerii textile şi din piele pentru industria auto.
 
„Ne aşteptăm ca Faurecia Râmnicu Vâlcea să devină angajatorul cel mai căutat în această zonă“, spune Daniela Mihăilă, manager de resurse umane al Faurecia Râmnicu Vâlcea.
 
Fabrica, ce presupune o investiţie de 12 milioane de euro, va fi a patra unitate de producţie din România a francezilor, pe lângă cele pe care grupul a început să le deschidă încă de acum 12 ani în Tălmaciu (divizia Scaune Auto), Craiova (Tehnologii de Control al Emisiilor) şi Piteşti (Sisteme de Interior). În prezent, Faurecia are peste  2.000 de angajaţi în toate unităţile de producţie din Piteşti, Vâlcea, Sibiu şi Craiova, potrivit unor informaţii furnizate anterior de Oana Burcea, HR manager al companiei în România
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro