Producătorul de componente auto Faurecia recrutează 150 de oameni pentru fabricile din Vâlcea şi Sibiu

14 dec 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul francez de componente auto Faurecia, un gigant cu aproximativ 100.000 de salariaţi şi vânzări consolidate de 15,6 mld. euro, are disponibile în prezent 152 de locuri de muncă pentru fabricile de componente auto din localităţile Budeşti, la 6 kilometri de municipiul Râmnicu Vâlcea, şi Tălmaciu, de lângă Sibiu, potrivit calculelor ZF făcute pe baza informaţiilor de pe site-urile AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Vâlcea şi Sibiu.
 
Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru fabrica de componente auto Faurecia deschisă anul trecut în localitatea Budeşti, la 6 kilometri de municipiul Râmnicu Vâlcea, unde francezii caută 73 de muncitori necalificaţi în industria confecţiilor şi 16 operatori confecţioneri industriali, potrivit AJOFM Vâlcea.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.12.2017

 
Cuvinte cheie:
componente auto
, valcea
, sibiu
, fabrici
, producator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide