Auto

Producătorul de componente auto Takata caută 550 de oameni pentru fabricile din Arad şi Sibiu

Producătorul de componente auto Takata caută 550 de...

Autor: Laurentiu Cotu

23.10.2017, 00:06 702
Subsidiarele locale ale concernului japonez Takata au disponibile în prezent 553 de locuri de muncă în fabricile de com­ponente auto din Sibiu şi Arad, con­form calculelor ZF pe baza infor­maţiilor exis­tente pe site-urile AJOFM (Agenţia Ju­deţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Sibiu şi Arad.
 
Cele mai multe joburi disponibile sunt la fabricile Takata din Arad, unde producătorul de componente auto caută 399 de oameni, în special montatori suban­sam­bluri (219) şi confecţioneri îmbrăcare vo­lane în piele (90), însă compania oferă lo­curi de muncă şi pentru operatori, con­si­lieri, programatori, tehnicieni, şefi de atelier sau chiar manageri, potrivit AJOFM Arad.
 
Pentru fabrica de perne pentru air­ba­guri din Sibiu Takata caută în prezent 154 de oameni, cele mai multe joburi dis­po­nibile fiind pentru muncitori ne­ca­li­ficaţi în industria confecţiilor (110) şi confecţioneri articole textile (30), conform AJOFM Sibiu. Takata deţine pe piaţa locală o fabrică de perne pentru airbaguri la Si­biu şi încă două unităţi la Arad, una pro­du­cătoare de volane şi una de centuri de siguranţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO