Antreprenori locali

Producătorul de utilaje agricole IRUM caută 150 de oameni pentru fabrica din Reghin

23 ian 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM, controlat de familia Oltean, a ajuns în prezent la 570 de an­ga­jaţi în fabrica deţinută în Reghin după ce anul trecut au fost recrutaţi 179 de oameni.

Compania intenţionează să continue în acest an campania de recrutare şi să mai angajeze încă 150 de oameni, având joburi disponibile pentru ingineri, economişti, agenţi vânzări, sudori, lăcătuşi me­canici, vopsitori, strungari, prelucrători prin aşchiere, turnători-formatori, şoferi, webmaster, dar şi specialişti marketing.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.01.2018

 
Cuvinte cheie:
IRUM
, reghin
, utilaje
, fabrica
, oameni
, producator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide