Auto

Producătorul german de cablaje auto Leoni recrutează 100 de oameni pentru fabrica din Beiuş, judeţul Bihor

Producătorul german de cablaje auto Leoni recrutează...

Autor: Laurentiu Cotu

18.02.2019, 00:05 1397

Fabrica de cabluri pentru industria auto Leoni din localitatea Beiuş, judeţul Bihor, controlată de grupul german Leoni cu vânzâri globale de peste 5 mld. euro, are disponibile în prezent 100 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor, potrivit informaţiilor existente pe site-ul ANOFM (Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă).

Germanii oferă angajaţilor diferite trai­ninguri de formare profesională pen­tru toate poziţiile din cadrul com­pa­niei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine, conform informaţiilor de pe site-ul Leoni. Compania Leoni Wiring Systems Arad, care adminis­trea­ză fabrica de cablaje din Beiuş, a avut în 2017 o cifră de afaceri de peste 792 mil. lei (173,3 mil. euro), mai mult cu 7,5% faţă de anul precedent, un profit net de 6,8 mil. lei (1,5 mil. euro) şi un număr mediu de 3.788 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO