Auto

ProMotor: Flota de lux a Poliţiei Române

ProMotor: Flota de lux a Poliţiei Române

Autor: ProMotor

24.12.2015, 13:10 5929

”Poliţia Română la datorie pe autostrăzi şi drumurile naţionale pentru prevenirea evenimentelor rutiere”, aşa scrie în descrierea celei mai noi postări de pe pagina de Facebook a Poliţiei Române. Cu această ocazie a mai fost postat şi un filmuleţ cu cele mai spectacuoase maşini de care dispune în acest moment cei care veghează la buna desfăşurare a traficului rutier. În acest clip video putem vedea câteva Audi A4, un Audi Q5 şi un Porsche 911.

În trecut, Inspectoratul General al Poliţiei Române a avut la dispoziţie câteva autoturisme sport. Dupa Marea Britanie şi Italia, care au primit, din partea Lotus, exemplare Evora S pentru patrulare, un asemenea model a fost pus şi la dispoziţia Poliţiei Române, în urmă cu câţiva ani. Lotus Evora S beneficiază de 350 de cai putere şi poate accelera de la 0 la 100 de km/h, în doar 4,8 secunde. Mai mult decât atât, viteza maximă atinge 280 km/h.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO