Auto

ProMotor: Maşinile off-road care au scris istorie. Istoria ARO - gloria şi moartea chinuită a unei legende. Galerie FOTO

ProMotor: Maşinile off-road care au scris istorie....

Autor: ProMotor

28.10.2015, 10:33 2973

Noi am completa-o cu o marcă autohtona - ARO. ARO a ieşit din fabricaţie în anul 2003, dar pe străzile din România ea încă mai poate fi văzută.

Suntem tentaţi să credem că atunci când vine vorba de maşinile off-road importanţa este dată de forţa motorului în detrimentul design-ului. Ne neapărat. Pentru iubitorii genului imaginea unei maşini este la fel de importantă ca şi specificaţiile tehnice.

Iată un top făcut de cei de la topgear.com al celor mai tari maşini utilitare. Deşi aspectul acestor maşini este destul de simplist ele au reuşit să devină în decursul timpului, maşini clasice.

1. Toyota FJ40 Land Crusier
FJ40 este practic un simbol printre maşinile utilitare. Variantele acestei serii au fost în producţie din 1960 până în 1984. Se descurcă excelent pe terenul accidentat.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO