Auto

ProMotor: "Regele Imobiliarelor" din România a ajuns de la Rolls-Royce Phantom decapotabil la Audi vechi cu stopul spart

ProMotor: "Regele Imobiliarelor" din România a ajuns de...

Autor: ProMotor

05.04.2016, 11:13 10872

Marius Locic, supranumit şi "Regele imobiliarelor" a fost în 2009 primul român care a avut unRolls Royce Phantom decapotabil.

Alături de bolidul de lux, mai deţinea un Maybach. Apoi a urmat declinul, încheiat cu o condamnare de 4 ani la închisoare, într-un dosar de corupţie în care au mai fost implicaţi Costel Căşuneanu şi senatorul Cătălin Voicu. În închisoare s-a remarcat prin rolul de maseur al patronului clubului Steaua, Gigi Becali. După ce a ieşit, lucrurile nu au mai fost roz pentru Locic, care a fost surprins curând alături de o nouă maşină: un Audi A8 generaţie veche, al cărei preţ nu depăşeşte câteva mii de euro.

Actuala maşină a lui Locic a fost produsă între 1994 şi 2002, înainte să fie înlocuită de o nouă generaţie, fiind prezentată la Salonul Auto de la Geneva din 1994. La vremea ei, era o maşină care aducea noutăţi precum cadrul de aluminiu Audi Space Frame.

Vedeţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO