Auto

ProMotor: România ocupă locul II în Clasamentul Morţii, dar nu ne lăsăm

ProMotor: România ocupă locul II în Clasamentul Morţii, dar nu ne lăsăm
08.05.2016, 17:12 352

Într-o ţara care ocupă un înfiorător loc doi în Uniunea Europeană la numărul de morţi din accidente rutiere, se vrea mai multă viteză. Descătuşarea vitezometrelor subjugate de lege se cere, într-o ţară unde mai mulţi ar trebui să înveţe să apese mai des frâna.

Zilele acestea, doi deputaţi au venit cu idei de modificare a Codului Rutier.

Cele mai frumoase sate din lume. Destinaţii pitoreşti, îngheţate în timp, departe de zgomotul şi agitaţia marilor oraşe. Galerie FOTO spectaculoasă

Cel mai colorat maraton: cum arată Color Run de la înălţime. Galerio FOTO. VIDEO

Trebuie să încerci! Oaza din subteran: Cafenea, cinema 3D, restaurant la 120 de m adâncime. Galerie FOTO

Un loc rupt din altă lume şi alt timp. Galerie foto fabuloasă cu cel mai scump hotel de pe glob. Cum arată paradisul unde fiecare cameră a costat 7 milioane de dolari

"Voi iniţia imediat după Paşte, o iniţiativă legislativă de desfiinţare a radarelor formate din echipaje de Poliţie. M-am săturat şi cred că toţi românii s-au saturat de aceşti pândari, care în loc să aibă rol de prevenţie ca în orice stat civilizat şi european, stau ascunşi ca nişte şobolani, ca să dea amenzi şi să penalizeze românii, având salarii din banii noştrii ai românilor. Iar în fiecare săptămană auzim ştiri cum sunt reţinuţi , anchetaţi pentru mită, şpăgi şi abuzuri", a scris deputatul PSD Cătălin Rădulescu pe Facebook. Postarea a fost ulterior ştearsă.

Aflăm că deputatul care s-a dezlănţuit la adresa echipajelor de poliţie cu radar are vreo 40 de sancţiuni la activ. Motivele pentreu care le-a obţinut pălesc în faţa unui asemenea număr. Câţi români care circulă pe drumurile noastre, bune, proaste, cum or fi ele, au acumulat un asemenea număr de amenzi?!

 

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri: