Auto

ProMotor: Top 10 obiceiuri care îţi distrug maşina încet, dar sigur

ProMotor: Top 10 obiceiuri care îţi distrug maşina...

Autor: Promotor

07.09.2016, 19:30 5611

Autovehiculul tău poate fi unul din bunurile cele mai costisitoare, şi, cu siguranţă, unul de care depinde buna desfăşurare a vieţii tale. În acest caz, întrebarea este: cât de mult ai vrea să-i prelungeşti viaţa? Chiar dacă îi faci controalele şi reviziile la timp, exista responsabilităţi de zi cu zi care dacă nu sunt făcute pot avea un impact negativ asupra vieţii maşinii.

Este important să-ţi dai seama unde greşesti atunci când vine vorba despre întreţinerea maşinii, aşa că site-ul Yourmechanic.com ne arată 10 obiceiuri proaste de conducere, care îi pot provoca daune involuntare. Iată care sunt acestea: 

1. Nefolosirea frânei de mână la parcările în pantă

Una dintre cele mai frecvente greşeli este nefolosirea frânei de mână atunci când se staţionează în pantă. Mulţi şoferi consideră că este suficient să lase maşina doar “în viteză”. Acest lucru poate fi dăunător maşinii deoarece va crea presiune pe sistemului de transmisie, ceea ce va duce, în final, la deterioararea acestuia.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO