Auto

ProMotor: Un mic preview al lansărilor de la Salonul Auto de la Geneva 2016

ProMotor: Un mic preview al lansărilor de la Salonul...

Autor: ProMotor

17.02.2016, 08:16 2635

Ediţia din 2016 a Salonului Auto Geneva, va fi ca în fiecare an, una destul de bogată în lansări de modele noi. Anul acesta, printre producătorii auto mult aşteptaţi care se vor prezenta în Elveţia, se află Bugatti, Ferrari, Koenigsegg, McLaren, Mercedes-Benz, Pagani şi Porsche. Pe lângă aceştia, surprize mai sunt aşteptate şi din partea celorlalte mărci, care s-au pregătit mai bine un an întreg pentru acest eveniment.

ProMotor va fi prezent la acest Salon aşa că vă vom ţine la curent cu noutăţile, în perioada întâi şi doi martie când evenimentul va fi deschis pentru presă, urmând ca Salonul să fie deschis pentru public între 3 - 13 martie. Până atunci însă am încercat să facem o listă cu premierele anunţate deja pentru Geneva 2016, şi iată ce am găsit: 

1. ŠKODA VisionS este noutatea pe care cehii o pregătesc pentru segmentul SUV. Au fost destul de rezervaţi în privinţa detaliilor clare, dar, în ultimii ani, ŠKODA şi-a reînnoit complet şi şi-a extins gama de modele, iar în acest context nu ne aşteptăm decât la surprize plăcute.

Vedeţi galeria foto integrală şi topul complet pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO