Auto

Renault România a mutat 3.200 de angajaţi în Renault Bucharest Connected: „Noul sediu ne permite să fim mai eficienţi şi să reducem costurile”

Renault România a mutat 3.200 de angajaţi în Renault...

Autor: Mircea Nica

28.06.2019, 17:25 1141

Groupe Renault România a inaugurat astăzi, 28 iunie, noul sediu din Bucureşti, unde vor lucra 3.200 de angajaţi care se aflau anterior în 6 locaţii din Bucureşti. Sediul a fost dezvoltat de Globalworth, compania imobiliară care a devenit principalul investitor pe piaţa imobiliară din România şi Polonia, vizavi de West Gate pe Str. Preciziei. Renault Bucharest Connected are o suprafaţă de aproximativ 47.000 mp. La ceremonie au participat Thierry Bollore, Director General al Groupe Renault şi Prim-Ministrul României Viorica Vasilica Dăncilă.

„Compania a terminat anul 2018 cu o cifră de afaceri de peste 6 miliarde euro. În 15 ani vânzările s-au înmulţit de 30 de ori şi reprezentăm aproximativ 3% din PIB-ul României. Renault Bucharest Connected (RBC) ne permite să fim mai atragatori, să avem toate resursele necesare pentru a fi eficienţi şi să reducem costurile, astfel am reunit 3.200 de angajaţi, care erau împărţiţi în 6 locaţii diferite,” a spus Thierry Bollore, Director General al Groupe Renault.

Sediul unic al Groupe Renault România, RBC, este alcătuit dintr-un restaurate cu o capacitate de 800 de locuri, o cafeanea, sală de gimnastic dotată cu vestiare şi cabine de duş, 2 cabinete medicale, un centru de formare şi dezvoltare, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri, un hub de inovaţie, un spaţiu destinat workshop-urilor şi expoziţiilor dotat cu bibliotecă, un showroom Dacia Renault pentru achiziţia de vehicule destinat exclusiv angajaţilor, 1.000 de locuri de parcare în interior şi exterior, zone de parcare pentru biciclete şi motociclete, spaţii verzi în exterior şi spaţii de încarcare pentru vehicule electrice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO