Auto

Restricţii rutiere: Trafic restricţionat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti până în 1 august, din cauza unor lucrări

Restricţii rutiere: Trafic restricţionat pe Autostrada...

Autor: Departamentul Corespondenţi

17.07.2019, 18:18 473

Traficul este restricţionat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, unde se lucrează la podul peste râul Argeş. Astfel, pe sensul de mers Piteşti-Bucureşti se circulă doar pe banda a doua, cu restricţie de viteză de 80 km/h.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 36, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, sunt impuse restricţii de trafic pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pentru executarea unor lucrări la podul peste râul Argeş.

Poliţiştii anunţă că traficul pe banda a doua a autostrăzii a fost reluat, după ce în această zonă lucrările au fost finalizate.

Astfel, potrivit Infotrafic, pe sensul de mers Piteşti-Bucureşti se circulă doar pe banda a doua, cu restricţie de viteză de 80 km/h, iar lucrările se estimează că vor fi terminate în 1 august.

„Având în vedere că de obicei valorile de trafic sunt ridicate în această zonă ca urmare a lucrărilor efectuate, recomandăm conducătorilor auto să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule, să semnalizeze din timp schimbarea benzii de rulare şi să adopte o atitudine preventivă la volan, pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere”, mai spun reprezentanţii Centrului Infotrafic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO