Auto

Revoluţie la Dacia: Un SUV de 4,6 metri lungime şi o creştere a preţurilor de 30%. Cum arată viitorul SUV compact de la Dacia. Renault promite o revoluţie cu BIGSTER

Revoluţie la Dacia: Un SUV de 4,6 metri lungime şi o...

Autor: Bogdan Alecu

16.01.2021, 15:35 14456

Grupul Renault a prezentat astăzi o nouă identitate vizuală pentru Dacia şi a prezentat cum va arăta strategia sa pentru marca românească.

Miza francezilor este de a veni cu maşini mai mari şi mai competitive, iar în centrul mărcii Dacia va sta un nou SUV de dimensiuni compacte – de 4,6 metri lungime, construit pe aceeaşi platformă tehnică precum noile Logan, Sandero şi Renault Captur şi Clio – CMF B.

Iar dacă Duster are acum 4,34 metri lungime, acum francezii vin cu unul cu aproape 30 cm mai lung.

"Preţul mediu la Dacia va creşte cu 30% datorită noului portofoliu. Deja am început acest lucru cu noul Sandero, va continua cu noul Spring electric şi viitorele modele", a spus Denis le Vot CEO Dacia Lada business unit în cadrul Grupului Renault.

 Mai mult, viitorul SUV Dacia va veni cu un sistem hibrid de propulsie şi va putea fi echipat cu sisteme alternative de propulsie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO