Auto

S-au stricat înainte să fie puse în circulaţie: Autobuze de abia cumpărate de Consiliul Local Ploieşti au avut nevoie de reparaţii, deşi nu au ieşit încă pe străzi

S-au stricat înainte să fie puse în circulaţie:...

Autor: Laura Petrescu, Mediafax

26.11.2018, 16:45 266

Zece autobuze abia cumpărate de Consiliul Local Ploieşti au nevoie de reparaţii, deşi încă nu au fost puse în circulaţie, după ce, în urma ploilor, muncitorii societăţii de transport public au găsit picături în interior, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Transport Călători Express (TCE) Ploieşti, Nae Alecsandri, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că muncitorii societăţii au găsit picături de ploaie în cele 10 autobuze achiziţionate de Consilul Local Ploieşti, înainte de a veni comisia de recepţie.

Imediat, oamenii şi-au dat seama cum a fost posibil să ajungă apa în interior.

“Nu a plouat în autobuze. Au fost mici scurgeri. Cel care a montat ecranele în interior, când le-a montat, a folosit şuruburi care nu aveau şi silicon. S-au scurs câţiva stropi de ploaie. Problema a fost remediată. S-a pus silicon şi acum nu mai sunt probleme”, a declarat Alecsandri.

Acesta a mai precizat că cele 10 autobuze nu au fost puse în circulaţie, iar acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, vineri întrucât se aşteaptă înmatricularea lor.

În data de 15 noiembrie, Primăria Ploieşti anunţa că primele 10 autobuze noi contractate de municipalitate au ajuns la Ploieşti.

Aceste autobuze fac parte dintr-un total de 50 de mijloace de transport public.

“Ca elemente de noutate, pe lângă confortul ridicat, autobuzele sunt dotate cu sisteme speciale de preluare a persoanelor cu dizabilităţi, au asigurate sisteme de aer condiţionat, sunt dotate cu camere de supraveghere şi panouri led, care vor oferi, în timp real, informaţii utile privind ruta derulată”, arată sura citată.

Un autobuz costă 765.646 lei fără TVA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO