Schaeffler România nu majorează salariile brute, ci va găsi soluţii pentru păstrarea venitului net

22 dec 2017 Autor: Adelina Mihai

Marii angajatori din România au decis să menţină veniturile nete ale angajaţilor în 2018, fie prin majorarea salariilor brute, fie prin acordarea de bonusuri lunare.

Producătorul de componente auto Schaeffler, care are peste 4.300 de angajaţi pe plan local, nu va majora salariile brute ale angajaţilor ca urmare a transferului contribuţiilor sociale de la angajator la angajat de la 1 ianuarie 2018. Oficialii companiei au spus însă că vor lua măsuri astfel încât venitu­rile nete ale angaja­ţilor nu vor fi afectate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.12.2017

 
Cuvinte cheie:
romania
, salarii
, majorare
, refuz
, venit
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide