Auto

Schimbări pentru şoferi: Utilizatorii portalului erovinieta.ro vor primi pe e-mail alerte de expirare a rovinietei

Schimbări pentru şoferi: Utilizatorii portalului...

Autor: Dan Straut

11.05.2018, 13:23 1325

„Urmare a recomandărilor primite din partea utilizatorilor portalului www.erovinieta.ro, prin intermediul căruia se pot achita cu ajutorul cardului bancar rovinieta şi peajul, CNAIR a implementat o nouă facilitate, respectiv posibilitatea de primire a unei notificări prin e-mail cu două zile înainte de expirarea valabilităţii rovinietei achiziţionată prin intermediul acestui portal”, se arată în comunicat.

Notificarea se transmite la adresa de e-mail utilizată la crearea contului de acces în portal pentru rovinietele cu valabilitate mai mare sau egală cu 30 zile.

„Precizăm că pentru utilizatorii care au deja cont de utilizator, această facilitate trebuie activată din secţiunea Profil, prin bifarea căsuţei corespunzătoare”, se mai arată în comunicat.

Potrivit CNAIR, cei care doresc să devină utilizatori ai portalului, pentru primirea acestui tip de notificare, trebuie să bifeze căsuţa corespunzătoare din secţiunea de creare a contului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO