Auto

Schmidt reia expansiunea la nivel naţional cu un dealer BMW în Moldova

Michael Schmidt

Michael Schmidt

Autor: Bogdan Alecu

25.03.2016, 00:05 498
Grupul Automobile Bavaria, controlat de omul de afaceri Michael Schmidt, reia în acest an expansiunea la nivel naţional cu noi centre pentru marca BMW în Bacău, urmat de Tg.-Mureş, Suceava şi Baia Mare, potrivit datelor companiei.
 
„Pe parcursul anului 2016 Automobile Bavaria Group îşi va extinde, în continuare, reţeaua de dealeri, dar şi portofoliul de produse şi servicii oferite clienţilor din toate regiunile ţării. Lansarea activitatii în zona oraşului Bacău ilustrează această strategie“, a declarat Milos Vujanovic, vicepreşedinte al Automobile Bavaria Group.
 
Primul din această serie este Bacăul, unde în cadrul centrului MAN va fi deschis un showroom pentru auto­turisme BMW rulate, alturi de un service. În funcţie de rezul­tate, compania nu exclude construcţia unui centru BMW pen­tru autoturisme noi în Bacău. Momentan pe zona Moldovei compania APAN controlată de omul de afaceri Mircea Andreev deţine două centre, unul la Iaşi şi un altul la Brăila. În Bacău erau înmatriculate la finalul anului trecut aproape 3.000 de maşini BMW, din care 38 sunt mai noi de doi ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO