Auto

Se circulă în coloană pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele direcţii

Se circulă în coloană pe DN1, pe Valea Prahovei, în...

Autor: Andreea Tobias

03.01.2017, 13:12 121

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, la ora 13.00 traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele direcţii. Pe sensul de mers către Braşov se circulă în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti şi între Sinaia şi Buşteni, iar în sens invers între Predeal şi Buşteni.

Maşinile circulă cu viteză redusă şi în Predeal, la intersecţia cu drumul de acces către pârtia Clăbucet.

În zona Posada, traficul se desfăşoară cu mare dificultate, alternativ, dirijat de poliţişti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un autoturism. Este posibil ca circulaţia să se întrerupă în ambele sensuri, în momentul în care autotrenul avariat va fi tractat. În zonă s-au format coloane de autovehicule.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii sunt sfătuiţi să folosească ruta alternativă DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele.

Totodată, poliţiştii informează că în scurt timp se vor forma coloane de maşini şi pe DN73A Râşnov - Predeal, la intersecţia cu DN1 şi amintesc că din zona Bran-Moieciu se poate ajunge în Bucureşti pe DN73 Braşov - Piteşti, autostrada A1 Piteşti - Bucureşti, DN73 Braşov - Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana, DN7 Bâldana - Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO