Auto

Se fac angajări: Portughezii de la Coindu caută peste 200 de persoane. Care sunt condiţiile

Cristina Cîndea, HR manager la Coindu România

Cristina Cîndea, HR manager la Coindu România

Autor: Laurentiu Cotu

04.02.2017, 10:00 4029
Producătorul de componente auto Coindu România, parte a grupului portughez Coindu, are disponibile în prezent 200 de joburi pentru confecţioneri-asamblori şi muncitori necalificaţi, cu studii gimnaziale, la fabrica de componente auto din Zona liberă Curtici-Arad, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad.
 
Compania Coindu România produce în fabrica din Curtici tapiserii auto şi alte componente soft de interior pentru Audi, BMW, Volvo, VW, Renault sau Mercedes, potrivit unor informaţii anterioare.
 
 „În luna decembrie am ajuns la 2.000 de an­gajaţi, iar în primele trei săptămâni din ia­nuarie am mai recrutat încă 143 de oameni. Avem în plan mărirea capacităţii de pro­ducţie şi ne-am propus ca până la finalul anu­lui să creştem la 2.500 de angajaţi“, a de­cla­rat pentru ZF Transilvania Cristina Cîndea, HR manager în cadrul produ­că­torului de componente auto Coindu Ro­mânia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO