Auto

Se reiau zborurile spre Marea Britanie: Aeroportul Internaţional Sibiu anunţă reluarea curselor din Sibiu spre Londra începând de marţi

Se reiau zborurile spre Marea Britanie: Aeroportul...

Autor: Mediafax

05.01.2021, 17:23 91

Zborurile între Sibiu şi Londra Luton se reiau, începând de marţi,  primul zbor programat fiind cel care pleacă din capitala Marii Britanii spre Sibiu, la ora 21.40.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Sibiu (AIS) au anunţat, pe pagina de Facebook, că, începând de marţi, se reiau zborurile spre Londra Luton, şi retur.

Pe site-ul AIS se arată că primul zbor programat este cel care vine din capitala Marii Britanii la ora 21.40 şi ajunge la Sibiu la ora 2.40.

„Toate persoanele care sosesc în România din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord au obligaţia prezentării la intrarea în ţară a certificatului unui test negativ, rapid antigenic sau RT-PCR pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de data intrării în ţară”, transmit reprezentanţii AIS.

În prezent, pe Aeroportul Internaţional Sibiu sunt operaţionale, în perioada ianuarie – februarie 2021, cursele regulate către Dortmund, Londra, Stuttgart, Memmingen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO