Auto

Şeful transportatorului Frigoexpres Oradea: Cei care s-au ocupat de drumuri în România au fost în „insolvenţă“ de la Revoluţie încoace

Şeful transportatorului Frigoexpres Oradea: Cei care...

Autor: Mirabela Tiron

14.03.2016, 19:15 1395
Florian Mihuţ, directorul general şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean de marfă Frigoexpres, intrat în insolvenţă în vara lui 2013, spune că până ies din România, camioanele  pierd foarte mult timp din cauza drumurilor aglomerate şi a stării infrastructurii locale.
 
„Nu avem drumuri bune, sunt şi foarte aglomerate, nu se compară cu cele din Ungaria sau Austria, unde camioanele se deplasează mai repede, de cel puţin o dată şi jumătate mai repede“, a spus pentru ZF şeful companiei, care lucrează cu clienţi din România, dar şi cu clienţi din Germania, Franţa, Elveţia şi alte ţări. „Pare că cei care s-au ocupat de drumurile din România de la Revoluţie încoace au fost în insolvenţă”.
 
La începutul anului, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a înaintat un nou termen pentru A1 Piteşti - Sibiu, cel mai aşteptat proiect de infrastructură la nivel naţional. Aceasta va fi gata, potrivit CNADNR, la finalul lui 2021, după ce anterior era vizat anul 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO