Semestru „double digit“ pentru cei mai mari jucători din economia locală. Şase din cele mai mari zece companii locale au raportat afaceri în creştere cu peste 10%

22 dec 2017 Autor: Dana Ciriperu

♦ Economia locală este puternic dependentă de liderii ei, în condiţiile în care cele mai mari 1.000 de firme generează jumătate din cifra de afaceri totală din economie.

Cele mai mari zece companii din România au înregistrat în primul semestru din acest an o cifră de afaceri de 46 mld. lei, în creştere cu 11% faţă de aceeaşi peri­oadă a anului trecut, un ritm de aproape trei ori mai mare faţă de cel raportat în 2016 faţă de anul precedent, arată o analiză a ZF făcută pe baza rezultatelor rapor­tate de companii la mfinante.ro şi a informaţiilor publice.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.12.2017

 
Cuvinte cheie:
crestere
, economie
, companii
, raportare
, semestru
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide