Auto

Sînziana Pardhan, P3: România devine din ce în ce mai atractivă pentru investitori în spaţii industriale

Sînziana Pardhan, P3: România devine din ce în ce mai...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.03.2019, 07:00 1022

SÎnziana Pardhan, country head al dezvol­tatorului de spaţii logistice şi industriale P3 România, a observat că sectorul de spaţii industriale devine din ce în ce mai atractiv pentru investitori, în detrimentul retailului, dar şi că România devine o piaţă interesantă pentru fondurile de investiţii.

„Fondurile de investiţii alocă din ce în ce mai mulţi bani zonei de in­dustrial şi sunt mai puţin in­teresaţi de zona de real-estate. Asta duce şi la o concurenţă mai mare pe produsele existente. Drept pentru care în vestul Europei a scăzut dramatic nivelul randa­men­tului pe industrial. În Germa­nia de exemplu vedem yield-uri de sub 5, ceea ce este un re­cord pentru acest segment care doar în ultimii câţiva ani a intrat în vizorul investitorilor instituţionali. Ce înseamnă asta pentru România? Înseamnă că la nivelul de rentabilitate pe care produsele in­dustriale îl oferă pe plan local, România devine din ce în ce mai atractivă“, a spus Sînziana Pardhan în cadrul evenimentului ZF Transport, Logistics & Automotive Summit 2019.

Compania are peste 400.000 mp de spaţii logistice şi industriale în România, dezvoltând un parc situat în apropierea autostrăzii Bucureşti-Piteşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO