Auto

Şoferii care trec podul de la Feteşti pot plăti din nou rovinieta şi tariful de trecere prin aplicaţia mobilPay Wallet

Şoferii care trec podul de la Feteşti pot plăti din...

Autor: Roxana Rosu

19.02.2019, 10:40 152

Şoferii care trec podul de la Feteşti pot plăti din nou rovinieta şi tariful de trecere (e-tarif) prin aplicaţia mobilPay Wallet, după o absenţă de zece luni.

mobilPay Wallet este singurul portofel digital din România prin care se pot face plăţi diverse în toate mediile – în magazinele online ale comercianţilor, la casele de marcat sau în maşinile de taxi ori direct în aplicaţie.

Şoferii pot selecta în aplicaţie serviciile Rovinieta şi e-tarif pod Feteşti din secţiunea Transport, introduc datele maşinii şi detaliile solicitate şi confirmă plată în 2 clickuri. După finalizarea plăţii, utilizatorul va primi pe e-mail confirmarea însoţită de seria emisă.

„După o absenţă de câteva luni am reuşit să reintroducem posibilitatea de plată a rovinietei şi a tarifului de trecere a podului de la Feteşti direct din aplicaţia mobilPay Wallet, care devine în prezent singura aplicaţie din România care oferă această opţiune. Prin acest serviciu, utilizatorii noştri pot plăti mult mai repede şi mai uşor direct de pe telefon, evitând astfel coada pentru plata cash de la podul Feteşti sau din benzinării. Serviciile pe care le oferim în aplicaţia mobilPay Wallet înseamnă în primul rând inovaţie şi simplificarea unor activităţi care ne fac viaţa mai uşoară”, a declarat Antonio Eram, CEO & Founder mobilPay.com.

Potrivit reprezentanţilor companiei, aplicaţia mobilPay Wallet permite utilizatorilor să plătească tariful de trecere a podului Feteşti indiferent dacă maşina este înmatriculată în România sau în alte ţări.

Lansată anul trecut, în luna iunie, versiunea 2.0 a aplicaţiei mobilPay Wallet poate fi descărcată gratuit, din App Store sau Google Play.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO