Auto

Ce spunea Christophe Dridi, noul director general al Automobile Dacia, la Gala ZF 20 de ani: La Mioveni, la fiecare 54 de secunde iese o maşină, calitate şi tehnologie ”Made in Romania”. Dacia este o marcă-emblemă a României

Ce spunea Christophe Dridi, noul director general al...
11.12.2018, 12:14 1380

Christophe Dridi, actual director executiv al Uzinei Vehicule Dacia, va prelua de la 1 ianuarie funcţia de director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, în locul lui Jerôme Olive, care a avut un mandat interimar începând cu luna septembrie a acestui an.

Cristophe Dridi a fost prezent la Gala ZF 2018 din noiembrie, şi a ridicat în numele Dacia premiul pentru locul 7 în topul celor mai valoroase companii din economie.

”Acest premiu prezintă recunoaşterea naţională a Renault în România. Dacia este o marcă emblemă a României vândută în 44 de ţări. Fabrica de la Mioveni sărbătoreşe o jumătate de secol. La Mioveni, la fiecare 54 de secunde iese o maşină, calitate şi tehnologie ”Made in Romania”. Activitatea contribuie cu 3% la PIB dar şi la transformarea ţării. Toţi cei circa 17.000 de angajaţi fie că vorbim de clienţi, fabricaţie, comercializare, design, servicii post vânzare sau finanţare, semnează succesul produselor noastre”, a spus Cristophe Dridi în cadrul Galei ZF. 

De asemenea, el a confirmat că toţi angajaţii din Bucureşti vor fi aduşi într-un nou sediu, Renault Bucharest Connected.

”Ne pregătim pentru viitor, performanţa şi competitivitatea sunt necesare pentru a dezvolta activitatea grupului în România. Este un an în care v-am avut alături prin textele voastre. Mulţumim ZF. La mulţi ani!”, a adăugat Dridi. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO