Auto

Staţia de metrou Piaţa Victoriei, închisă, după ce o femeie a căzut pe linie

Staţia de metrou Piaţa Victoriei, închisă, după ce o...

Autor: Cosmin Pirv

10.07.2022, 15:45 57

Staţia de metrou Piaţa Victoriei din Bucureşti este închisă, duminică, iar circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Pipera şi Aviatorilor, după ce o femeie a căzut pe linie.

Metrorex a informat că duminică, la ora 15.03, în staţia de metrou Piaţa Victoriei 1, o femeie a căzut pe linie, pe firul 2, fiind vorba de o posibilă tentativă de suicid.

Circulaţia trenurilor a fost reorganizată şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Pipera şi Aviatorilor pe firul 2. De asemenea, staţia de metrou Piaţa Victoriei 1 este închisă pentru public şi trenurile nu circulă prin această staţie până la preluarea victimei de către echipajele medicale.

La faţa locului intervin două echipaje SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Potrivit ISU Bucureşti, se intervine pentru salvarea unei persoane aflate sub garnitura de metrou la staţia Piaţa Victoriei.

După întreruperea curentului electric la nivelul şinelor, echipele de salvatori au extras o femeie de 59 de ani, aflată în stare de inconştienţă. Acesteia i se acordă primul ajutor.

„Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis Metrorex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO