Auto

„Suntem în urmă cu cel puţin opt ani din punct de vedere economic pentru că nu avem autostrada Piteşti - Sibiu“

„Suntem în urmă cu cel puţin opt ani din punct de vedere economic pentru că nu avem autostrada Piteşti - Sibiu“

Claudiu Hila: Pentru România patru hub-uri sunt suficiente. Cu acestea acoperim cele mai importante zone economice ale ţării: Moldova, Muntenia şi Transilvania şi hub-ul de la Sibiu, care este practic „creierul“

Autor: Mădălina Panaete

01.10.2015, 00:05 1352

Claudiu Hila, directorul general al companiei de logistică Pall-Ex, consideră că autostrada prioritară pentru România ar trebui să fie Piteşti - Sibiu, care ar ajuta la îmbunătăţirea activităţilor companiilor de logistică, dar şi a celorlalte sectoare economice, iar următoarea zonă în care infra­structura rutieră ar trebui dezvoltată este cea a Moldovei.

 
„Suntem în urmă cu 5-8 ani din punct de vedere economic din cauza faptului că nu avem o autostradă care să lege Piteştiul de Sibiu. Dacă ar fi o autostradă, am câştiga cel puţin o oră. Acest lucru ne-ar da posibilitatea să colectăm mai mult în hub-uri“, a spus Hila. Prin intermediul Pall-Ex sunt transportate mărfuri ambientale generale, care nu necesită temperatură controlată, cum ar fi echipamente electronice, mobilă, băuturi sau echipamente pentru baie. Modelul Pall-Ex permite formarea unei reţele de transportatori şi distribuitori locali, care oferă un serviciu de livrare în 24 de ore a mărfurilor paletizate pe întreg teritoriul ţării. Practic, transporturile de mărfuri sunt realizate prin intermediul companiilor de transport, care achiziţionează franciza Pall-Ex.  Compania are în prezent 29 de parteneri şi estimează ca în 2016 să ajungă la 35 de membri. Pall-Ex are două hub-uri re­gionale la Sibiu (4.000 mp) şi Bucureşti (1.000 mp), unu parţial funcţional la Bacău (800 mp) şi are în de­rulare o investiţie de 1,8 mil. lei într-un hub în Cluj-Napoca, care va fi funcţional în perioada următoare. Astfel, compania va ajunge la patru hub-uri pe plan local. În plus, prin inter­me-diul sistemului Pall-Ex, la cei 5.800 de metri pătraţi dispo­ni­bili se mai adaugă şi alţi peste 7.000 de metri pătraţi ai partenerilor.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO