Auto

Surpriză. Michael Schmidt vrea showroom Rolls-Royce la Bucureşti şi să reprezinte vânzările Hispano-Suiza în Europa

Surpriză. Michael Schmidt vrea showroom Rolls-Royce la...

Autor: Bogdan Alecu

30.05.2023, 00:07 3903

Michael Schmidt, cel care controlează MHS Holding, grup cu divizii în România, Germania şi Austria şi afaceri anuale de peste 550 mil. euro, mizează pe segmentul de lux în perioada următoare şi vrea să investească în Rolls-Royce şi să atragă în potofoliu spaniolii de la Hispano-Suiza.

„În România cu Rolls-Royce suntem în faza de analiză pentru a avea un centru fully-fledged cu showroom, pe lângă sevice-ul existent la Bucureşti. România a ajuns deja la o masă critică importantă, iar volumele sunt deja peste cele din Franţa, Spania şi Italia la un loc. Dacă vom merge mai departe doar cu service, nu vom avea alocată o cotă mai mare, însă aşa vom avea şanse mai mari“, a explicat Michael Schmidt, fondatorul MHS Holding.

MHS Holding mai deţine un showroom Rolls-Royce la München, un service la Viena  şi va mai deschide încă unul în Merbella, Spania. „În Marbella, Spania, avem o concentraţie mare de maşini Rolls-Royce, motiv pentru care dorim să deschidem acolo un service. Căutăm locaţia şi deja avem mai multe oferte“, a spus fondatorul MHS Holding. Tot în Spania discută cu Hispano-Suiza, un constructor care produce 24 de maşini anual şi care costă fiecare aproape 2 milioane de euro.

„Hispano-Suiza este un alt proiect. Sunt în negocieri să preiau producţia pentru toată Europa. Este ceva mic, produc 24 de maşini pe an, 40% merge spre SUA, 40% în Europa“, a explicat Michael Schmidt.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO