Auto

Tabita Tour, parte a grupului Filadelfia, controlat de familia Sighiartău, afaceri de 72 milioane lei în 2018, plus 7%

Antreprenori locali

Tabita Tour, parte a grupului Filadelfia, controlat de...

Autor: Mirabela Tiron

02.07.2019, 00:05 1393

Compania operează o reţea de 33 de agenţii pe piaţa locală, dar şi alte 20 de agenţii în Spania şi Italia.

Transportatorul Tabita Tour, parte a grupului Filadelfia, din Bistriţa, deţinut de familia Sighiartău, a finalizat anul trecut cu afaceri de 72,4 milioane de lei, în creştere cu 7% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe şi calculelor ZF. 

Trans­por­tatorul şi-a mărit profitul net la 2,6 mili. lei anul trecut, faţă de 2,5 mil. lei anul anterior, arată aceeaşi sursă. În total, în companie lucrau anul trecut 294 de angajaţi. Compania face transport de pasa­geri pe rute interne şi inter­naţionale şi are şi o linie de transport persoane spre destinaţii din Spania, Franţa sau Italia, fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe această piaţă. Ultimele date arată că parcul auto al companiei era format din 43 de autocare şi 25 de microbuze Mercedes, potrivit infor­maţiilor de pe site-ul firmei. Traficul de pasageri se ridica la aproape jumătate de milion de persoane. Compania operează o reţea de 33 de agenţii pe piaţa locală, dar şi alte 20 de agenţii în Spania şi Italia, arată aceeaşi sursă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO