Auto

​Tal Lahav, CEO SIXT Group România: România are mult potenţial, dar sunt prea multe discuţii şi prea puţină acţiune

​Tal Lahav, CEO SIXT Group România: România are mult...

Autor: Georgiana Mihalache

29.03.2018, 12:29 369

România are perspective bune pentru viitor, însă trebuie să existe o singură direcţie structurată de discuţie atât pentru autorităţile centrale, cât şi pentru restul jucătorilor din economie, susţine Tal Lahav, CEO SIXT Group România, prezent în cadrul conferinţei ZF Transport, Logistics & Automotive Summit 2018, organizată de Ziarul Financiar.

„România are mult potenţial, dar sunt prea multe discuţii şi prea puţină acţiune. Sunt mai optimist azi pentru că am auzit că oamenii înţeleg că industria de automotive, transporturi, logistică este importantă pentru economie, nu poţi să schimbi ţara şi economia fără infrastructură, fără să faci lucruri pentru mediu, împotriva poluării. Nu ne mai putem gândi doar la ziua de azi, ci pe termen lung. Nu putem fi o ţară în care guvernul decide ceva, un oraş decide ceva, un manager decide altceva. Trebuie să avem o singură voce, să avem proiecte, să cumpărăm autobuze electrice, nu trebuie să cumpărăm autobuze pe diesel când în 10 ani vor fi interzise”, a spus Tal Lahav.

Alte declaraţii ale lui Tal Lahav:

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO