Auto

Tarom spune că merge înainte cu restructurarea şi a renunţat la peste 200 de angajaţi de la începutul anului

Tarom spune că merge înainte cu restructurarea şi a...

Autor: Miruna Diaconu

03.02.2022, 00:07 2697

Compania Naţională Tarom spune că merge înainte cu restructurarea, iar de la începutul acestui an au fost disponibilizaţi peste 200 de angajaţi, ajungând la 1.295 salariaţi în prezent, conform reprezentanţilor companiei.

Cu toate acestea, Tarom are în plan să mai angajeze în perioada următoare pentru că noua organigramă prevede un număr de 1.316 de posturi, care ar trebui să corespundă cu volumul de activitate estimat pentru următorii ani. Noile locuri de muncă reprezintă poziţii care nu se regăseau în structura anterioară a companiei.

„Pentru ocuparea posturilor nou înfiinţate, precum şi pentru ocuparea posturilor rămase vacante din diverse motive în cadrul companiei, au loc concursuri interne, anunţate tuturor celor interesaţi, conform procedurilor aplicabile. În cazul în care posturile nu sunt ocupate prin recrutare internă sau nu există candidaţi interni care să îndeplinească cerinţele aplicabile acestor posturi, se vor organiza concursuri externe“, precizează reprezentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO