CAMPIONI IN BUSINESS

Te-Rox Prod din Paşcani, cel mai mare producător de scaune auto pentru copii din Europa

27 oct 2015 Autor: Mădălina Panaete

Doina Cepalis a devenit una dintre cele mai mari antreprenoare din România după ce a dus compania Te-Rox Prod din Paşcani pe primul loc în topul producătorilor de scaune auto din Europa.
 
După absolvirea Facultăţii de Ştiinţe Eco­nomice din Iaşi a lucrat mai mulţi ani în con­ta­bilitate. Ulterior, în 1990, a devenit direc­to­rul economic al retailerului Moldova SA, care avea circa 200 de angajaţi şi  37 de ma­gazine. Lanţul de magazine a fost pri­va­tizat prin me­toda MEBO în 1994, iar antre­prenoarea a de­venit acţionar, cum­părând un pachet majo­ri­tar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
Cepalis
, auto
, crestere
, europa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide