Auto

Tesla a deschis reprezentanţa din România: o maşină într-un mall

Tesla a deschis reprezentanţa din România: o maşină...

Autor: Bogdan Alecu

17.05.2021, 12:00 9388

♦ Service-ul Tesla din Bucureşti se va deschide în cursul acestui an.

Tesla a deschis astăzi site-ul oficial al companiei în limba română şi showroomul din mallul Promenada, iar începând de luni cei interesaţi pot efectua inclusiv drive-test cu maşinile Tesla. Momentan doar Model 3 va fi disponibil în România oficial. „Showroomul“ este reprezentat de o maşină Model 3 amplasată în mallul Promenada alături de un infodesk.

Preţul de pornire pentru Model 3 începe de la 42.990 de euro, acesta fiind şi cel mai accesibil, mai ales că prin Rabla Plus va putea fi cumpărat cu puţin peste 30.000 de euro. Livrările pentru Model 3 vor începe din septembrie 2021, iar în 2022 pentru Model S şi Model X.

Service-ul Tesla din Bucureşti se va deschide în cursul acestui an. Acesta va oferi proprietarilor Tesla acces la service rapid pentru maşina lor. Echipa Tesla de Service Mobil va acoperi nevoile iniţiale de service odată cu începerea livrărilor. Cel mai probabil service-ul va fi amplasat în zona Pipera din Capitală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO