Auto

Test auto în România cu noul Hyundai i20

Test auto în România cu noul Hyundai i20

Autor: Iulian Dnistran

01.03.2015, 13:30 752

A doua generaţie a hatchbackului subcompact Hyundai i20 a ajuns şi în România, după ce a fost lansată la Salonul Auto Paris 2014 în septembrie anul trecut. Am testat, pe drumurile din ţara noastră, cel mai noi concurent al mărcii coreene pentru modele ca Volkswagen Polo, Ford Fiesta şi Opel Corsa şi îţi spun cum a fost.

Noua generaţie Hyundai i20 a ajuns în România şi pare pregătit pentru segmentul aglomerat al hatchbackurilor subcompacte, unde Volkswagen PoloFord Fiesta şi Opel Corsa formează un fel de grup de prieteni care nu acceptă oameni noi lângă ei, dar care se vorbesc pe la spate de fiecare dată când au ocazia.

Am condus în ţara noastră cea mai nouă generaţie i20 ca să văd dacă are şanse să spargă rândurile triadei care domină de ceva vreme peisajul subcompact european.

Şi aş vrea să încep cu designul exterior, care e foarte plăcut pentru o maşină care are rădăcini în Asia, dar care – atenţie – a fost desenată în Germania, la Rüsselsheim, în oraşul de bază al rivalului Opel. Iar asta se vede, fiindcă arată cât se poate de europeană.

Citiţi mai mult pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO