Auto

Ţiriac Auto se aşteaptă la comenzi de 100 de unităţi Range Rover Velar, vânzări în valoare totală de 5,5 milioane de euro

♦Claudiu Netejoară, brand manager sales pentru Jaguar Land Rover în cadrul Ţiriac Auto: Avem mari aşteptări în ceea ce priveşte volumele. Va fi cel mai bine vândut model din gama Range Rover. Acum cel mai bine vândute sunt Evoque şi Range Rover Sport, dar pe alte segmente de preţ.

♦ În primul trimestru al acestui an, pe o piaţă auto locală în creştere, Land Rover a înregistrat aproape 300 de maşini livrate, în creştere cu 2% faţă de perioada similară a anului trecut.

♦Claudiu Netejoară, brand manager sales pentru Jaguar Land Rover în cadrul Ţiriac Auto: Avem mari aşteptări în ceea ce priveşte volumele. Va fi cel mai bine vândut model din gama Range Rover. Acum cel mai bine vândute sunt Evoque şi Range Rover Sport, dar pe alte segmente de preţ. ♦ În primul trimestru al acestui an, pe o piaţă auto locală în creştere, Land Rover a înregistrat aproape 300 de maşini livrate, în creştere cu 2% faţă de perioada similară a anului trecut.

Autor: Bogdan Alecu

29.05.2017, 00:06 874

Ţiriac Auto, divizia de retail auto a Ţiriac Holding şi cel mai mare dealer auto de pe piaţa locală, se aşteaptă să înregistreze cel puţin 100 de comenzi sau echivalentul a peste 5,5 mil. euro pentru Range Rover Velar, SUV-ul ce va concura cu Porsche Macan, pe măsură ce piaţa premium şi de lux prinde tot mai mult avânt.

„Avem mari aşteptări în ceea ce priveşte volumele. Va fi cel mai bine vândut model din gama Range Rover. Acum cel mai bine vândute sunt Evoque şi Range Rover Sport, dar pe alte segmente de preţ. Ca număr de precomenzi vom depăşi zecile de comenzi până la lansarea oficială din toamnă. Ca încadrare pe piaţă, putem spune că va concura şi cu BMW X6 şi Mercedes-Benz GLE Coupe“, a spus Claudiu Netejoară, brand manager sales pentru Jaguar Land Rover în cadrul Ţiriac Auto.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO