Auto

Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016. Duster este printre ele. GALERIE FOTO

Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016. Duster este...
13.05.2016, 13:40 7216

SUV-urile sunt printre cele mai râvnite maşini de pe piaţă. Ele reuşesc să satisfacă atât nevoile familiştilor, cât şi ale aventurierilor care stau în oraş dar, din când în când, fac câte o escapadă în natură. În aceste condiţii ne-am întrebat care sunt cele mai bune SUV-uri de pe piaţă în moment? 

 

Autoexpress.co.uk a publicat o listă cu cele mai fiabile SUV-uri care pot fi cumpărate de pe piaţa din Europa. Surprinzător sau nu, pe această listă se află şi Dusterul nostru, dar şi fratele sau mai mare - Kadjar. Iată lista completă:

1. Volvo XC90

A fost cel mai aşteptat Volvo din ultimii ani. Este cel mai SIGUR Volvo din toate timpurile şi nu riscăm dacă spunem că este şi cea mai sigură maşină din toate timpurile. La testele EuroNCap de anul trecut XC90 a obţinut 97% la protecţia pasagerilor, şi un covârşitor 100% la nivelul sistemelor de siguranţă, acesta fiind cel mai bun punctaj din toate maşinile testate în 2015. XC90 este construit pe noua platformă - numită Scalable Product Architecture - pentru implementarea căreia s-au cheltuit peste 8 miliarde de euro. Platforma - împreună cu trademark-ul „Ciocanul lui Thor” şi cu grila masivă - va fi factor comun pentru viitoarele modele Volvo.

Citiţi aici continuarea articolului

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO