Auto

Top 10 maşini de vis din 2014

Vedeţi câteva dintre maşinile din top 10 maşini de vis din 2014. Galerie FOTO

Vedeţi câteva dintre maşinile din top 10 maşini de vis din 2014. Galerie FOTO

Autor: Adrian Mihălţianu

19.12.2014, 18:53 1681

Este timpul pentru retrospective, iar acestea încep pe ProMotor cu cele mai de dorit maşini din 2014. Ştiţi voi, acelea pe care am vrea să le vedem sub bradul lui Moş Crăciun, dacă bradul ar fi unul înalt cât un bloc, iar ele ar fi aduse de o crăciuniţă. Şi, deşi am ilustrat începutul acestui articol cu un interior de Maybach, nu, acesta nu e pe locul 1.

2014 a fost un an mai bun decât alţii atunci când vine vorba de maşinării de vis. Noi am făcut un top 10 cu cele mai de dorit maşini ale acestui an, însă sunteţi liberi să ne contraziceţi oricând, cu topul personal. Am inclus maşinile care au ajuns efectiv pe piaţă în acest an, chiar dacă unele dintre ele au fost lansate în ultimele luni ale lui 2013.

Aşadar, fără alte discuţii, iată topul maşinilor de vis pe care am fi dorit să le primim, împachetate cu fundiţă, în faţa casei. Iar dacă topul de mai jos vi se pare prea opulent, staţi pe-aproape, vom reveni şi cu alte maşini, mai „pământene”.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO