Auto

TOP 10: plimbări virtuale pe cele mai spectaculoase drumuri din România

TOP 10: plimbări virtuale pe cele mai spectaculoase...

Autor: Promotor

06.12.2013, 14:24 1388

Extinderea masivă a acoperirii Street View în România a fost realizată în luna aprilie 2013, fiind disponibile imagini panoramice chiar cu drumuri şi sate izolate. Poţi să te plimbi prin Sasca Romană, un sat izolat de la intrarea în Cheile Nerei (Caraş Severin) sau pe un drum de căruţă care face legătura dintre două localităţi din estul Bucureştiului, unde maşinile Street View au ajuns, deşi multă lume habar nu are de aceste locuri.

Street View permite utilizatorilor de Google Maps să vadă destinaţia înainte de ajunge acolo (un restaurant sau magazin, de exemplu), să viziteze virtual o zonă pentru a se hotărî asupra viitoarei destinaţii de vacanţă, să se orienteze într-o localitate în care ajung pentru prima dată sau să exploreze o şosea înainte de a pleca la drum. Sau, pur şi simplu, să-şi satisfacă virtual curiozitatea, plimbându-se pe şoselele şi oraşele din România, vizitând locuri noi.

Citiţi mai multe detalii pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO