Auto

Trafic îngreunat pe A2 din cauza ceţii şi a ploii şi pe DN1D ca urmare a unui accident

Trafic îngreunat pe A2 din cauza ceţii şi a ploii şi...

Autor: Petru Mazilu

31.07.2022, 07:04 29

Duminică se circulă cu greutate pe porţiuni din autostrada Bucureşti-Constanţa din cauza ceţii şi a ploii. Probleme sunt şi pe DN 1D din cauza unui microbuz care a fost implicat într-un accident.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că duminică dimineaţă, traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir, pe DN 1D Urzieni - Albeşti-Paleologu, în zona localităţii Ciorani, din judeţul Prahova. Un microbuz de transport persoane, în care se aflau 7 ocupanţi, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în şanţ. În urma accidentului, trei persoane din microbuz (14,15 şi 16 ani) au suferit răni uşoare, fiind în evaluare medicală.

La această oră este semnalată ceaţă pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 175 (Peştera) - 200 (Ciocârlia), care reduce vizibilitatea sub 100 de metri. De asemenea, plouă uşor între kilometrii 30 (Brăneşti) – 50 (Săruleşti), carosabilul fiind umed.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, circulaţia se desfăşoară pe un carosabil parţial umed, cu vizibilitate bună şi valori normale de trafic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO