Auto

Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din cinci judeţe, din cauza ceţii

Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din cinci judeţe,...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

10.11.2018, 21:34 57

Traficul rutier se desfăşoară, sâmbătă seara, cu dificultate pe mai multe drumuri din cinci judeţe din cauza ceţii, care reduce vizibilitatea sub 150 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri. De altfel, 5 judeţe sunt sub cod galben de ceaţă până la ora 23.00.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, din cauza ceţii dense care a redus vizibilitatea sub 150 de metri, iar pe alocuri sub 50 de metri, traficul se desfăşoară cu dificultate pe mai multe artere rutiere din judeţele Alba, Bistriţa –Năsăud, Cluj, Mureş şi Suceava.

De asemenea, din cauza ceţii dense, mai multe curse aeriene programate să decoleze de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj au redirecţionate spre aeroportul Internaţional din Sibiu şi din Timişoara.

Judeţele Alba, Sibiu, Mureş, Cluj şi Bistriţa-Năsăud sunt sub cod galben de ceaţă până la ora 23.00. Ceaţa determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO