Auto

Transportatorul de marfă Dumagas: Vom trece anul acesta pe profit, la afaceri de 38 mil. euro

Transportatorul de marfă Dumagas: Vom trece anul acesta...

Autor: Mirabela Tiron

21.11.2022, 00:07 849

Compania operează cu 250 de remorci.

Dumagas, unul dintre cei mai mari trans­portatori de marfă de pe piaţă, controlat de fondul de investiţii Bancroft, va finaliza anul cu afaceri de 38 mil. euro şi va trece pe profit după ce anul trecut a raportat pierderi.

„Am reuşit să recuperăm perioada grea de la început de an şi faţă de anul trecut vom ieşi pe profit. Ne revenim, ăsta este cuvântul-cheie, având în vedere că am avut un an care nu a început prea bine. Noiembrie şi decembrie se anunţă luni bune. Estimăm afaceri de 38 de milioane de euro până la final de an“, a declarat pentru ZF Mircea Vlah, directorul general al Dumagas Bucureşti.

Datele publice arată că anul trecut compania Dumagas a finalizat cu afaceri de 154 de milioane de lei (31 mil. euro), faţă de 146,9 milioane de lei anul anterior şi cu pierderi de 11,1 milioane de lei faţă de profit anul anterior. Compania are un parc de 250 de remorci.

Jumătate din business este asigurat de clienţii din sectorul auto, Anglia şi Germania fiind printre cele mai im­portante pieţe. Compania are contracte cu producătorii auto Jaguar, Land Rover, Mercedes şi Ford, potrivit ultimelor date.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO