Antreprenori locali

Transportatorul rutier Filip Spedition din Arad are un plan de investiţii de 18 milioane de euro

15 nov 2017 Autor: Mirabela Tiron

Transportatorul rutier de marfă Filip Spedition din Arad, cu operaţiuni pe 11 pieţe europene şi 350 de angajaţi, va finaliza anul acesta cu o cifră de afaceri de 26 milioane de euro, în creştere cu 5% faţă de anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

Printre clienţii companiei se numără Continental, Takata, Dacia, Mercedes Benz (Daimler), Samsung, Nestlé sau Kaufland.

„Avem un plan de dezvoltare şi modernizare pe trei ani (2017 - 2019) în cuantum total de 18 milioane de euro, vom încheia anul 2017 cu investiţii de aproximativ 6,3 milioane de euro. Strategia noastră este aceea de a investi în viitor, targetul nostru fiind acela de a fi un partener de încredere pentru clienţii noştri (...)“, a declarat pentru ZF Filip Miuţescu, antreprenorul care a pus bazele companiei la Arad, ca o afacere de familie.

Filip Spedition a ajuns la afaceri de 102 milioane de lei şi un profit net de 3,6 milioane de lei anul trecut, cu 287 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Businessul Filip Spedition a crescut de două ori şi jumătate faţă de anul 2011, când compania raporta o cifră de afaceri de 38,9 milioane de lei şi un profit net de 2,3 milioane de lei, la 111 salariaţi, arată aceeaşi sursă.

Sectorul de transporturi rutiere contribuie, în total, cu 5% în Produsul Intern Brut (PIB-ul ţării), potrivit UNTRR.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.11.2017

 
Cuvinte cheie:
Filip Spedition
, arad
, rutier
, transportator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide