Turbulenţe pentru al treilea cel mai mare aeroport din ţară. Ryanair şi Blue Air au renunţat în mai puţin de o lună la rute de pe aeroportul Timişoara

23 feb 2018 Autor: Mădălina Panaete

Acesta este al doilea val important de turbulenţe care loveşte aeroportul din Timişoara după ce în anul 2013 compania Carpatair a acuzat politicile comerciale discriminatorii ale aeroportului legate de taxele mai mici oferite competitorilor de la Wizz Air.

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, va renunţa începând cu 25 martie la baza din Timişoara, unde alocase o aeronavă la începutul anului 2016. Decizia va afecta cinci din cele şapte rute operate de compania aeriană.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.02.2018

 
Cuvinte cheie:
timisoara
, aeroport
, blue air
, crestere
, renuntare
, scadere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide